„Keby som mal vo vrecku posledný dolár, minul by som ho na reklamu.“   Henry Ford


7 tipov na teambuildingové aktivity a originálny merch

teambulding

Hľadáte inšpiráciu na teambuilding, ktorý si užijú všetci zamestnanci? Pripravili sme pre vás niekoľko inšpirácií na teambuildingové aktivity, ktoré môžete osviežiť tematickými doplnkami s potlačou.

Prečo sú tímové aktivity dôležité?

Teambuildingové aktivity pomáhajú ľuďom spoznať sa, posilniť dôveru a spoluprácu. 

  • Zlepšujú komunikáciu prostredníctvom rôznych hier a úloh sa zamestnanci učia lepšie komunikovať, počúvať druhých a rešpektovať odlišné názory. Keď sa  lepšie spoznajú, oveľa ľahšie a otvorenejšie spolu hovoria aj na pracovisku.
  • Posilňujú dôveru – či už ide o prekonávanie prekážok, riešenie hádaniek alebo spoločnú prípravu jedla. Vidieť reakcie kolegov v náročných situáciách posilňuje vzájomnú dôveru.
  • Zlepšujú spoluprácu – teambuilding pomáha ľuďom naučiť sa pracovať na dosiahnutí spoločného cieľa. Tieto skúsenosti potom prenášajú aj do každodennej práce.

 

kolegovia na teambuildingu

Inšpirácie na teambuildingové aktivity a tematické doplnky s potlačou 

Ak chcete, aby vaše teambuildingové aktivity boli naozaj originálne a úspešné, vyskúšajte niektorú z týchto možností:

Escape room a tematické tričká

Obľúbené únikové miestnosti ponúkajú originálny zážitok a potrebu spolupráce. Úlohou je dostať sa von z miestnosti plnej hádaniek a šifier v stanovenom čase. Čím lepšie tímová spolupráca, tým rýchlejší únik. 

Celú aktivitu môžete absolvovať v tričkách s logom firmy, tímovým sloganom či grafikou. Trička potešia ako darček a zamestnancom ostanú aj na ďalšie firemné akcie. 

Kulinársky workshop a štýlové zástery

Spoločné varenie je výborný spôsob, ako sa zblížiť v neformálnom prostredí. Môžete vyskúšať rôzne kuchyne sveta, napríklad taliansku, španielsku či ázijskú prípadne špecializované workshopy zamerané na pečenie

Zástery s potlačou dodajú celému teambuildingu osobitý štýl. 

zamestnanci v zásterách na teambuildingu

 

Športové súťaže alebo túra v prírode s praktickými batohmi

Či už ide o futbal, volejbal, basketbal alebo iné športy, vždy prinášajú veľa zábavy a adrenalínu. Sú ideálne na posilnenie tímového ducha, spolupráce a motivácie.

Otázku, kam sa zbaliť, vyriešia praktické batohy s potlačou. Sú skvelým reklamným predmetom pre okolie a zároveň užitočným darčekom pre účastníkov.

Turistika v prírode s originálnou šiltovkou

Ak máte v tíme nadšených turistov alebo milovníkov prírody, môžete sa vybrať na prechádzku do lesa či náročnejšiu túru do hôr. 

V prípade každej outdoorovej aktivity poslúžia šiltovky s logom nielen ako ochrana pred slnkom, ale aj ako skvelá reklama. Môžu byť jednofarebné s potlačou alebo farebne zladené s ostatnými doplnkami.

Kreatívne dielne a písacie potreby

Či už ide o ručnú výrobu, kreatívne písanie, fotografovanie alebo maľovanie na plátno, kreatívne workshopy rozvíjajú kreativitu a pomáhajú objavovať nové talenty v tíme. Spoločná tvorba je skvelá na zblíženie kolegov.

Na písanie alebo kreslenie si nechajte vyhotoviť vlastné perá a ceruzky s potlačou.

Fantázii sa medze nekladú a štýlové tričko, mikina čo iné doplnky s tematickou potlačou môžu váš teambuilding povýšiť na novú úroveň. 

Ak sa vám članok páčil, môžete ho zdieľať na sociálnych sieťach